|miercuri, noiembrie 14, 2018
  • Follow Us!

Râmnicu Vâlcea: O nouă ediţie a concursului între asociaţii de proprietari-”Împreună pentru un oraş mai curat” 

Primaria Ramnicu Valcea cladire (4)

În şedinţa Consiliului Local Municipal din 28 martie a fost aprobată organizarea unei unei noi ediţii a concursului ”Împreună pentru un oraş mai curat” adresat asociaţiilor de proprietari.

Perioada de desfăşurare a competiţiei este 29 martie – 5 aprilie, iar evaluarea asociaţiilor înscrise se va face de către o comisie formată din funcţionari publici şi consilieri locali pe baza a 5 criterii cu ponderi diferite: aspectul zonelor verzi aferente (30%), curăţenia în spaţiul gestionat de asociaţia de proprietari (15%), aspectul faţadei, lucrări de reabilitare termică (15%), întreţinerea terasei şi a subsolului (20%), aspectul căilor de acces în bloc şi a spaţiilor comune – casa scării, boxe, cutii poştale, aviziere etc. (20%).

Scopul concursului este îmbunătăţirea aspectului urbanistic al municipiului şi este destinat tuturor asociaţiilor de proprietari din Râmnic care nu înregistrează restanţe mai vechi de 90 de zile către furnizorii de utilităţi.

Înscrierile în concurs se fac la Serviciul Relaţii Îndrumare Asociaţii de Proprietari din bd. Tudor Vladimirescu nr. 15 (”Casa Căsătoriilor”), iar asociaţiile de proprietari câştigătoare vor fi premiate cu diverse materiale şi echipamente de curăţenie şi întreţinere în valoare totală de 6.500 lei.

Daniel Ionescu-Purtator de cuvant-Primaria municipiului Ramnicu Valcea

Leave a Response