Concurs national „Made for Europe” la Colegiul Economic din Ramnicu Valcea

joi, 22 martie 2018

În vederea valorizării şi promovării experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale, Ministerul Educaţiei Naționale lansează cea de-a XII-a ediţie a Concursului naţional „Made for Europe”.

Vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Economic din municipiul Rm. Vâlcea, are loc prezentarea produselor finale, în sesiune publică, de către elevi, participanți la proiecte, reprezentanți ai unităților de învățământ înscrise în concurs, evaluarea acestora de către comisia județeană și festivitatea de premiere.

Deschiderea oficială a acestui concurs este la ora 10.00, în sala de festivități, în prezența tuturor celor care doresc să participe la vizitarea expozițiilor de produse finale rezultate din proiectele finanţate prin programele europene, în județul Vâlcea.

Concursul naţional „Made for Europe” este cuprins în Calendarul concursurilor naționale școlare finanțate de către M.E.N. în anul școlar 2017-2018.

Informaţiile privind Concursul naţional de produse finale ale proiectelor finanţate prin programe europene „Made for Europe” sunt disponibile pe site-ul M.E.N. https://edu.ro/olimpiade-siconcursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe