Profesionistii de la Apavil, schimbati cu doi habarnisti!

duminică, 18 martie 2018

Numit de curând pe postul de director general interimar al SC Apavil SA, Ioan Nistor a renunţat la poziţia de preşedinte al consiliului de administraţie în favoarea doamnei Nicoleta Bâlă. Din consiliul de administraţie mai fac parte: Cristian Jianu, Nicolae Bolovan, Constantin Tudora şi Ioan Nistor.

Ioan Nistor a lucrat la Camera de Conturi Valcea pana de curand, asa ca ne intrebam cam ce legatura exista intre aceasta institutie si SC Apavil SA, operatorul regional de distributie a apei in judetul Valcea?! Cam aceeasi legatura, pe care o are sula cu Prefectura! Acelasi Nistor a mai incasat si niste sinecuri pentru servicii de consultanta de la primariile: Sutesti, Daesti, Mitrofani, Bujoreni si Sinesti. Fara suparare, dar schimbarea profesionistului Jianu cu anonimul Nistor este o imensa nuca-n perete. Zicem si noi, nu dam cu parul! Probabil ca s-au avut in vedere criterii nestiute de noi. Iar despre doamna Bâlă, ce sa mai spunem? Femeia, chiar daca este impecabila, nu are nici o legatura cu domeniul de activitate a Apavilului! Aceasta este noua conducere de la societatea de distributie a apei! A tunat si i-a adunat! Poate ca o mai mare transparenta si explicatiile aferente, din partea Consiliului Local si Consiliului Judetean pe aceste numiri, erau potrivite!

Asteptam cu interes si CONCURSUL pentru ocuparea postului de director general si speram ca gura targului sa nu aiba dreptate cand spune ca un anume domn Gigi Predus, inginer din Mihaesti, si fost candidat de soi - a izbandit deja, prin proptele politice! Daca tot s-a organizat concurs: SA CASTIGE CEL MAI BUN! Si daca Predus e asa de bine pregatit, sa castige concursul in mod CINSTIT! Oricum, suntem convinsi ca institutiile statului (in speta DNA) sunt cu ochii cat cepele pe acest concurs! Asa ca, nu uitati: libertatea este foarte SCUMPA!!!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe