Nesimtirea autoritatilor MAGHIARE din Covasna si Harghita nu are limite! Politicienii romani, CARPE la picioarele ungurilor!

sâmbătă, 17 martie 2018

IMAGINI DIN TARGU SECUIESC!!! INCREDIBIL: DUPA CE CNMR A CERUT PREFECTULUI APLICAREA LEGII LA SFANTU GHEORGHE SI PRIMARUL A FOST AMENDAT NU NUMAI CA NU AU FOST DATE JOS DRAPELELE DAR CULMEA AU FOST INSTALATE SI LA TARGU SECUIESC.SI NU DOAR DRAPELUL UNGARIEI CULMEA CULMILOR- CARPA DE STEAG SECUIESC!!! :
Măsurile întreprinse in data de 13 martie, de Coaliția Națională pentru Modernizarea României (dintre care amintim solicitarea făcută către M.A.I și de asemenea către Prefectura Județului Covasna) privind încălcarea Legii 75/1994 ce vizează obligativitatea prezenței Drapelului Național al României și totodată reglementează cadrul în care este permisă arborarea altui drapel decât cel al României, au avut ca rezultat luarea de măsuri prin somarea Primarului din Sf. Gheorghe și sesizarea autorităților locale competente.

In data de 14 martie, sfidarea din partea comunității maghiare continuă nu doar prin refuzul de a respecta legea dar și prin faptul că în Tg. Secuiesc a fost arborat pe străzi drapelul Ungariei și steagurile așa zisului ținut secuiesc, în pofida urmărilor prevăzute în lege.

"Lucrurile degenerează și pot conduce la conflicte majore între populația de ernie română și liderii administrației comunității maghiare din Covasna și Harghita. În ciuda somației Prefectului și amendării Primarului din Sfântu Gheorghe în Târgu Secuiesc, încălcarea legii 75 și a Constituției îmbraca forme și mai grave prin arborarea drapelului Ungariei și așa zisului Ținut Secuiesc. O UMILIRE a etnicilor români și sfidare a autorităților centrale ale statului. CNMR va merge mai departe cu contestarea reprezentării în Parlament a UDMR, PCM și PPMT și va organiza marșul demnității cât de curând '' a declarat presedintele CNMR- Alexandru Cumpanasu pe facebook.

29177945_784297601761366_2744817584879697920_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe