ZONA MATEESTI RESPECTATĂ DE GUVERNAREA PSD

luni, 12 martie 2018

 

Am avut și am toată încrederea în președintele partidului meu, domnul Liviu Dragnea, atunci când a spus că programul de guvernare înseamnă în primul rând modernizarea României și un trai mai bun pentru concetățenii noștri.
Iată că în aceste zile ni se confirmă încrederea, iar "lupta" pe care am dus-o în campania electorală, alături de Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea și al Consiliului Județean, parlamentari, consilieri județeni, consilieri locali, primari, președinți de organizații și ceilalți colegi ai noștri, a meritat și ne ținem de promisiuni în fața oamenilor.


Majoritatea problemelor cu care ne confruntăm sunt pe cale să se rezolve pentru comuna Mateești, ca iată prin PNDL 2 i-au fost alocate urmatoarele investiții: MATEEȘTI au fost alocate următoarele investiții: reabilitare, modernizare, consolidare și extindere Grădinița cu program normal cu 3 săli de grupă, sat Greci, com. Mateești-863,759.24, rețea de canalizare(tronson 1+2) + stație de epurare(SV1+SV2)-8,979,326.00.

Așadar comunitățile sunt respectate, iar ce spunea Domnul Constantin Rădulescu, se confirmă, Guvernul României nu privește comunitățile prin culoarea carnetului de partid al primarului.
Organizatia PSD Mateesti va urmări cu interes derularea acestor investiții și ne exprimam disponibilitatea de a-i sprijini pe locuitorii comunei Mateești in orice demers în condițiile legii.

Președinte PSD-MATEESTI
Anghelescu Cosmin-Consilier Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe