O fermă de prepeliţe din Vâlcea speră la vânzări de peste 1 milion euro în 2018

vineri, 9 martie 2018

O fermă de prepeliţe din satul Băbeni, judeţul Vâlcea, care operează sub compania Dilumir Consulting, a vândut anul trecut ouă şi preparate din carne de prepeliţă de circa 3,8 mil. lei (830.000 de euro), în Lidl, Mega Image şi, prin distribuţie proprie, în mai multe magazine din Bucureşti.

„Anul acesta vom creşte cu siguranţă pentru că suntem în negocieri cu Carrefour, unde urmează să ne listăm cu brandul propriu începând cu luna aprilie“, a declarat pentru ZF Lucian Stancu, directorul general al Dilumir Consulting.

Ferma de prepeliţe din Vâlcea deţine un efectiv de circa 100.000 de păsări, care produc lunar 1,5 milioane de ouă. Compania deţine propriul abator, o unitate de procesare şi o flotă auto formată din şase maşini.

Produsele Ferma Bunicii ajung şi la export în Bulgaria, unde compania face 10% din business.

„Suntem în discuţii şi cu parteneri din alte ţări, precum Italia, Franţa pentru că acolo preţurile sunt şi de trei ori mai mari decât la noi“, a spus antreprenorul.

Managementul fermei din Băbeni vrea să acceseze 1 mil. euro din fonduri europene pentru modernizarea sec­ţiei de procesare şi achiziţia de noi utilaje.

Creşterea păsărilor este o industrie de 1 mld. euro anual. Cei mai mari jucători din sector sunt Transavia, Avicola Buzău şi alţii.

Continuarea pe ZFCorporate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe