Halucinant! Un bărbat şi-ar fi violat fiica de 14 ani în repetate rânduri! Mama minorei a alertat Poliţia

joi, 8 martie 2018

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut şi este cercetat penal pentru viol şi şantaj, după ce ar fi agresat-o sexual pe fiica lui de 14 ani, anunţă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.


Halucinant! Un bărbat şi-ar fi violat fiica de 14 ani în repetate rânduri! Mama minorei a alertat Poliţia
Conform acesteia, bărbatul a fost prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă şi  urmează ca magistraţii să se pronunţe în privinţa acestei măsuri.
Autorităţile au fost sesizate de către mama minorei, care a susţinut că fata a fost abuzată începând cu anul 2014. Bărbatul le-ar fi şantajat şi ameninţat pe cele două să nu divulge faptele.
"La data de 6 martie, mama unei minore de 14 ani a sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului cu privire la faptul că soţul său, un bărbat de 40 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa şi a abuzat-o sexual din anul 2014 până în prezent. S-a înregistrat un dosar penal pentru viol şi şantaj, întrucât bărbatul le-ar fi şantajat/ameninţat să nu divulge faptele. Bărbatul a fost reţinut miercuri şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare pentru 30 de zile", a precizat Sandra Dăscălete potrivit wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe