Oameni terorizați de tigani, în Berbesti - Vâlcea. ”Nimeni nu face nimic!”

miercuri, 7 martie 2018

Bătaie în plină stradă în orașul Berbești, județul Vâlcea. Clienții unui bar din Berbești sunt terorizați de mai mulți romi cu antecedente penale, fiind agresați și bătuți în plină stradă, relatează voceavalcii.ro.

Într-un video obținut de presa locală se observă cum un bărbat de etnie romă, căruia i se spune Zobar, lovește cu bestialitate un client, care ar fi refuzat să-i dea bani în local.

Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere din fața barului și au fost înregistrate în data de 5 martie 2018.

Localnicii agresați nu depun plângeri la poliție de frică

Fiul administatorului barului, Ion Corneliu Iliescu, spune că a sunat la poliție, ”dar nimeni nu face nimic.”

”În oraş se schimba comandanţii foarte des, probabil ca toţi vor să fie comandanţi de „oraş” să dea bine pe hârtie. De aici şi lipsa de interes, dacă toţi sunt pe picior de plecare.
Comandantul actual a zis că a solicitat de “n” ori jandarmi sau mascați în zonă. Nimeni nu trimite nimic, iar oamenii se tem să facă plângeri de frică.

Ca agent economic îmi plătesc toate taxele la zi, nu am datorii la stat. Angajaţii preferă să demisioneze de frică. Consider că merit același tratament din partea statului la fel cum au şi alţi agenţi din alte oraşe. Aici nu există legi și nimeni nu le pune în aplicare.

Cum pot să mai am clienți în local dacă aceștia sunt bătuți cu bestialitate la ieșirea din local? Dosarul tatălui meu stă “blocat” în poliţie de când s-a făcut plângerea. Nimic nu s-a făcut în acel caz, probabil și de aici tupeul extraordinar, pentru că nimeni nu le face nimic acestor indivizi”, a declarat fiul administratorului barului.

Precizam ca, locuitorii din zona ne-au relatat ca nu toti rromii din zona au acest comportament.

Sursa: voceavalcii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe