Perchezitii la Ramnicu Valcea si Calimanesti

marți, 6 martie 2018

 

 

PERSOANE BĂNUITE DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ, DEPISTATE DE POLIȚIȘTI

 

      Polițiștii Poliției orașului Călimănești, Posturilor de poliție Berislăvești și Sălătrucel, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, efectuează 3 percheziții domiciliare în Râmnicu Vâlcea și Călimănești, la persoane bănuite de tâlhărie calificată și furt.

În această dimineață, 6 martie, polițiștii efectuează 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unei tâlhării, faptă comisă în noaptea de 28 februarie/ 1 martie a.c., în orașul Călimănești, persoana vătămată fiind un bătrân de 79 de ani din localitate.

În fapt, la data de 1 martie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții, doi bărbați ar fi pătruns în locuința unui bătrân din orașul Călimănești și i-ar fi sustras prin violență 30 de lei și un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 50 de lei.

Polițiștii au înregistrat un dosar penal, fiind demarate imediat cercetările, iar în cursul acestei dimineți, sub coordonarea unității de parchet, s-a dispus efectuarea a trei percheziții la domiciliile persoanelor bănuite, unde au fost găsite mai multe telefoane mobile și arme albe, ridicate pentru cercetări.

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe