Telekom nu are deloc vești bune pentru clienții săi: Când ar putea fi reparată rețeaua

luni, 5 martie 2018
Clienții Telekom România nu își pot folosi cartelele, din cauza rețelei care nu funcționează! Probleme au apărut în dimineața zileid e luni, dar ele nu vor fi remediate prea curând. Cel puțin asta susșine compania.”Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației.

 

Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.”, e mesajul Telekom România.

Telekom România are peste 8 milioane de clienți pentru serviciile de comunicatii mobile și fixe și internet broadband.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/telekom-nu-are-deloc-ve-ti-bune-pentru-clien-ii-sai-cand-ar-putea-fi-reparata-re-eaua_1252672.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe