PAUL STĂNESCU ȘI LIA OLGUȚA VASILESCU PRIMESC SUSȚINEREA PESEDIŞTILOR VÂLCENI

luni, 5 martie 2018

Încep prin a le mulțumi colegilor mei pentru confirmarea mea și a membrilor biroului și reconfirmarea pentru funcția de secretar executiv al Partidului Social Democrat Vâlcea. (completat statutar)
Vreau să-l felicit pe domnul președinte Constantin Rădulescu pentru adoptarea pragmatică și pentru rezultatele deosebite obtinute pentru PSD în funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea cât și al Organizației PSD.
La propunerea domnului președinte al Partidului Social Vâlcea Democrat, am adoptat rezoluțiile prin care cu unanimitate de voturi am decis să le acordăm încrederea și susținerea noastră, domnului senator, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale și Administratiei Publice, Paul Stănescu cât și a doamnei deputat, ministrul Muncii și Justiție Sociale, Lia Olguța Vasilescu.
Sunt convins că pe data de 10.03.2018 vom avea un Congres ce se va constitui în cel mai important eveniment politic al acestei perioade și va fi practic startul mobilizării pentru bătăliile electorale ce ne așteaptă în 2019 și 2020.
Secretar executiv PSD Vâlcea,
Matei Constantin Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe