Eforturile Primariei Ramnicu Valcea de a prelua terenul de la fosta Unitate Militara Vladesti au esuat! Liceul de Arte se muta in cladirea... Liceului Chimic?!

vineri, 2 martie 2018

Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a anunţat joi, 1 martie 2018, că procesul de comasare a Liceelor „Henri Coandă” şi Oltchim va merge până la capăt, aşa cum s-a stabilit iniţial - anunta site-ul de informatii locale gazetavalceana.ro. Demersurile făcute la nivel central de a prelua terenul de la Unitatea Militară de la Vlădeşti au eşuat. Ca urmare, schimbul de terenuri cu Universitatea din Piteşti nu se va realiza, dar conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea merge în continuare până la capăt cu desfiinţarea celor două licee. Primarul Mircia Gutău a declarat că în clădirea Liceului Oltchim se gândeşte serios să mute Liceul de Arte, în timp ce la Henri Coandă vor fi mutate o bună parte din clasele de la Colegiul de Informatică „Matei Basarab”.

Municipalitatea nu mai poate investi la Unitatea Militară Vladesti aşa cum plănuia. În aceste condiţii, primarul Gutău le-a pus, public, în vedere administratorilor terenurilor de la UM să cureţe spaţiul şi să scape de mizeria de acolo mentioneaza aceeasi sursa.

Cititi mai mult AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe