Starea drumurilor din judeţul Vâlcea

marți, 27 februarie 2018

În perioada 25 – 26 februarie, potrivit informărilor venite din partea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pe drumurile naţionale şi judeţene din Vâlcea s-au împrăştiat aproximativ 1.000 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile naţionale, în lungime de 482,5 km, dintre care cele mai cunoscute sunt DN 7/E 81, Piteşti – Sibiu; DN 64 – Râmnicu Vâlcea – Craiova şi DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu; 57 de utilaje şi 100 de angajaţi ai Serviciului de Drumuri Naţionale au folosit pentru deszăpezire 621 tone sare şi 6 tone clorură de calciu. Iată cum se prezenta în această dimineaţă, situaţia drumurilor naţionale de pe raza judeţului Vâlcea: - DN 7A, Malaia – Limita jud. Hunedoara, partea carosabilă este acoperită cu zăpadă de 1 cm, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă; - DN 7D, Grebleşti – Limita jud. Argeş, partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 - 3 cm, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă; - DN 65 C, Bălceşti – Horezu, partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 - 2 cm, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă; - DN 67B, Giuleşti – Drăgăşani, partea carosabilă este acoperită cu zăpadă frământată de 1 - 2 cm, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă; Pe cei 967 km de drumuri judeţene, au intervenit 72 de angajaţi cu 28 de utilaje, 306 tone de nisip şi 58 tone sare. S-a acţionat în mod special în zonele Călimăneşti, Horezu, Tătărani, Drăgăşani.  Şi pe drumurile de interes local se circulă în condiţii de iarnă, ca pe toate celelalte artere rutiere. Nu s-au înregistrat, în intervalul menţionat, evenimente deosebite, nu s-au închis cursurile nici unei şcoli astăzi, 26 februarie şi nici nu au existat întreruperi în alimentarea cu energie electrică, ca urmare a situaţiei hidrometeorologice, după cum a precizat Instituţia Prefectului Vâlcea.Costi Radulescu iarna

 

Președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, verifică modul în care se face deszăpezirea drumurilor județene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe