Deputatul Ovidiu Popa, întâlnire de diplomaţie parlamentară cu ambasadorul Venezuelei

miercuri, 21 februarie 2018
În calitate de secretar al grupului de prietenie cu Venezuela, din cadrul Camerei Deputaţilor, am participat astăzi o la întâlnire de diplomaţie parlamentară.
Am avut plăcerea şi onoarea de a-l cunoaşte pe Excelenţa Sa, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela la Bucureşti, domnul Victor Carazo.
În cadrul întâlnirii am dezbătut mai multe teme, printre care şi criza politică cu care se confruntă Venezuela.
Între România şi Venezuela, după 1989, dialogul politic s-a intensificat, creându-se condiţii pentru dezvoltarea raporturilor bilaterale.
România, ca şi celelalte state membre ale UE, nu intervine în treburile interne ale Venezuelei, dar apără, ca şi în alte cazuri, principii precum drepturile omului şi garantarea libertăţilor cetăţenilor, libertatea de expresie sau dreptul la alegeri libere şi corecte.
Statele membre ale UE rămân prietene ale poporului venezuelean şi, în acest sens, îşi exprimă speranţa că guvernul de la Caracas va analiza cu atenţie şi seriozitate actualul context şi va acţiona în favoarea poporului venezuelean şi a păstrării relaţiilor de cooperare cu UE şi cu comunitatea internaţională.
Ovidiu Popa, deputat PSD de Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe