Kovesi, efect asupra Congresului PSD. Deputatul independent Remus Borza a vorbit despre mișcarea riscantă pentru Dragnea

duminică, 18 februarie 2018

"Liviu Dragnea a convocat Congres în luna martie. Este una dintre știrile săptămânii. El este văzut acum atotputernic, are pe toată lumea la picioare, toți greii din partid au pupat inelul, a fost și lista cu semnăturile, toți miniștrii sunt ai lui, 57% dintre primari sunt ai PSD, 28 de președinți de consilii județene sunt de la PSD, toate instituțiile cheie sunt ale lui - Curtea de Conturi, ANCOM, Avocatul Poporului, ANRE etc. Atunci el a zis că acum este momentul să le rupă definitiv gâtul opozanților pentru că există astfel de disidențe în PSD. El urmărește ca la Congres să îi pună la colț, să scape de Bădălău, să regleze chestiunile cu toți, cu Adrian Țuțuianu, Mihai Tudose, Marian Oprișan, Felix Stroe. Sunt filiale întregi care au fost puse la colț și au fost promovate filiale care nu au performat politic, care nu au nici președinți de consilii județene, nici atât de multe mandate de senatori și deputați", a zis Remus Borza în emisiunea  "Borza Analytica" de la DC News.

Efectul Codruța Kovesi

"Acest Congres va fi runda finală în care să îi izoleze definitiv pe cei care ar putea să îi amenințe hegemonia, puterea absolută a lui Dragnea în partid, doar că lucrurile se vor desumfla. Conferința Laurei Codruța Kovesi o să îi taie din elan. Ceilalți din PSD vor vedea că lucrurile nu stau chiar așa cum le-a prezentat Liviu Dragnea. Pot să spun că de aseară (n.r. - miercuri), Liviu Dragnea va fi pe o pantă descendentă. Din punct de vedere simbolic, al percepției și al emoției, conferința Laurei Codruța Kovesi a produs niște efecte devastatoare pe foarte multe paliere, inclusiv în PSD. Lupta dintre statul paralel - pentru că este folosită această sintagmă - a fost câștigată miercuri seară prin prestația extraordinară a Laurei Codruța Kovesi în raport cu coaliția majoritară PSD-ALDE", a mai spus deputatul. (dcnews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe