Bătaie filmată într-un centru de plasament, în Vâlcea. Poliția a declanșat o anchetă. VIDEO

joi, 15 februarie 2018

Poliţiştii vâlceni au început miercuri cercetări într-o cauză privind infracţiuni de lovire sau alte violenţe, după ce în presa locală au apărut imagini cu adolescenţi care se lovesc într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Loredana Sandu, Poliţia s-a sesizat din oficiu, nefiind depusă anterior vreo sesizare de către minorii implicaţi în incident sau de către reprezentanţi ai centrului de plasament.

″În legătură cu filmarea apărută în media locală, legată de o bătaie ce ar fi avut loc la un centru de plasament, poliţia s-a sesizat din oficiu şi efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Precizez faptul că poliţia nu a fost sesizată anterior despre incident nici de către minorii implicaţi, nici de vreun reprezentant al centrului”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Înregistrări cu adolescenţi implicaţi într-o bătaie ce ar fi avut loc într-un centru de plasament din Râmnicu Vâlcea (un băiat loveşte alţi doi băieţi) au apărut miercuri pe internet şi în presă. (stirileprotv.ro)

Sursa video si foto: Vocea Valcii

Scandal într-un tren. Un controlor a fost surprins în timp ce lovește un bărbat. VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe