Prins la 6 ani după ce a comis mai multe jafuri în Italia

miercuri, 7 februarie 2018

Un bărbat, de 27 de ani, care a comis mai multe furturi în Italia în anii 2012 şi 2013, a fost depistat şi prins, marţi seară, pe raza comunei vâlcene Galicea de Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Rurală Micoiu.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat de arestare. Polițiștii l-au predat pe bărbat Serviciului de Investigații Criminale, aceștia prezentându-l Curții de Apel Pitești, în vederea reținerii.

Potrivit oamenilor legii, la data de 19 februarie 2012, persoana bănuită, aflându-se într-un oraș din Italia, împreună cu alți 2 bărbați, ar fi încercat să intre într-un apartament, cu intenția de a sustrage diverse bunuri. De asemenea, la data de 9 iunie 2013, pe raza aceluiași oraș, ar fi agresat fizic o femeie și i-ar fi sustras geanta și de această dată fiind însoțit de 2 persoane.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 10 luni, cu executare.
Polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe