Talharie ca-n Vestul Salbatic pe o strada din Ramnicu Valcea

duminică, 4 februarie 2018

 

          Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea sprijiniți de cei din cadrul Postului de poliție Câineni, au reușit depistarea și reținerea unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în Râmnicu Vâlcea.

La data de 2 februarie a.c., polițiștii au reținut, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 36 de ani din comuna Câineni, bănuit de comiterea unei tâlhării, la aceeași dată, pe raza municipiului.

În fapt, în cursul dimineții, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, un prieten de-al său, în timp ce se deplasa pe stradă, în municipiu, a fost agresat fizic de o altă persoană, care i-a sustras 200 de lei, telefonul mobil și haina pe care o purta.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului si au demarat verificările, fiind identificat bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei.

Pe parcursul cercetărilor, persoana bănuită a fost depistată de polițiștii Postului de poliție Câineni pe raza comunei, bărbatul fiind preluat de polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și ulterior reținut pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie a.c., a fost aprobată și propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cerecetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe