Planul diabolic al unui bărbat din Vâlcea, care a încercat să-şi ucidă fosta iubita

duminică, 4 februarie 2018

Victima, o tânără de doar 19 ani, se deplasa cu maşina personală între comunele vâlcene Galicea şi Stoileşti, când a observat câteva crengi pe drum. În momentul cans s-a dat jos, fostul iubit a atacat-o cu un cuţit, după un schimb de replici scurt şi agresiv.

„Probabil a crezut că a omorât-o, fiindcă după aceea s-a tăiat şi el la gât cu acelaşi cuţit, în încercarea de a-şi curma zilele”, a explicat dr. Ion Neamu, şeful de la Medicină Legală Vâlcea

„Totul s-a întâmplat în maşină. După aceea, agresorul a plecat prin sat, bănuim că după ajutor”, spun poliţiştii implicaţi în anchetarea cazului. Localnicii i-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge pe şosea, iar pe tânără în maşină, în apropiere.

Agresorul şi victima au ajuns la Spitalul Judeţean Vâlcea. Femeia a fost deja externată, cu câteva cusături la gât, iar fostul iubit este încă pe patul de spital, de unde probabil va ajunge în arest.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pe care îl va primi tânăra de 19 ani, agresorul va fi cercetat fie pentru tentativă de omor, fie vătămare corporală, fie pentru lovituri care i-au pus în pericol viaţa.

Anchetatorii sunt convinşi că fapta a fost premeditată: „Ştia că va trece cu maşina prin zona respectivă, îi cunoştea orarul şi s-a gândit cum s-o facă să oprească maşina. Aşa că s-a dus în pădurea de la marginea drumului, a strâns crengi uscate şi le-a pus pe mijlocul drumului. Iar când tânăra era ocupată cu degajarea drumului, s-a urcat fără probleme în maşină”, arată surse din Poliţie implicate în anchetă.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe