Sedinta ATOP la Baile Olanesti! Ciocul mic in privinta taximetriei ilegale! Rusinica!

vineri, 2 februarie 2018

 

Miercuri, 31 ianuarie 2018, în Sala Consiliului Local a Primăriei oraşului Băile Olăneşti, s-a desfăşurat şedinţa ordinară a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Vâlcea, prilej cu care a fost analizată activitatea desfăşurată,  în anul 2017, de lucrătorii Poliţiei oraşului Băile Olăneşti şi ai secţiilor de poliţie rurale arondate.

La şedinţă, au fost invitaţi primarul oraşului Băile Olăneşti, domnul Vasilache Vasile Sorin şi comisar şef de poliţie Pascu Tudorel – comandantul Poliţiei Oraşului Băile Olăneşti.

Principalele obiective analizate au fost:

  • Creşterea gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni, prin protejarea persoanei, protejarea patrimoniului şi siguranţa stradală;
  • Monitorizarea persoanelor urmărite în temeiul legii şi supravegherea judiciară a inculpaţilor;
  • Combaterea delictelor silvice;
  • Creşterea siguranţei rutiere pe drumurile publice ;
  • Situaţia accidentelor rutiere cu victime, produse, în anul 2017 - comparativ cu anul 2016, pe raza Oraşului Băile Olăneşti şi a posturilor de poliţie rurale din arondare;
  • Creşterea nivelului de încredere în poliţie şi îmbunătăţirea cooperării interinstituţionale.

Urmare acestei analize, s-a constatat că, în anul 2017, la nivelul Poliţiei Oraşului Băile Olăneşti şi a celor două posturi de poliţie rurale din arondare, indicatorii de performanţă au fost realizaţi în marea lor majoritate, deşi unităţile poliţieneşti amintite s-au confruntat cu un deficit de personal de 15%.

Factorii decizionali prezenţi la această şedinţă au dat asigurări că vor continua conlucrarea în scopul îmbunătăţirii cooperării interinstituţionale şi se vor implica în rezolvarea, cu prioritate, a problemelor, urmărind, totodată, creşterea gradului de siguranţă pe linia ordinii şi liniştii publice şi scăderea infracţionalităţii, concomitent cu intensificarea controalelor întreprinse de poliţişti, pentru toate segmentele de lucru.

 

Toate bune si frumoase, dar poate ca era oportun sa fie discutata cu acest prilej si problema taximetriei ilegale de pe traseul Ramnicu Valcea - Baile Olanesti si retur. De ani de zile, zeci de taximetristi pirati, cei mai multi - locuitori ai orasului Baile Olanesti, isi bat joc de autoritati si de operatorul autorizat de transport. Baietii destepti, protejati de politisti (prin lipsa de fermitate si implicare in restabilirea legii!), fac evaziune fiscala la vedere si incalca legile privitoare la transportul de persoane!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe