Mircia Gutau le raspunde carcotasilor mincinosi!

luni, 29 ianuarie 2018

 

Ca urmare a apariţiei pe un site cu articole care apar din joi in Pasti a materialului ”Administrăm şi ne asumăm sau ne fofilăm?” care conţine neadevăruri şi critici nefondate la adresa primarului municipiului, Primaria Ramnicu Valcea a dat publicitatii urmatorul text:

Doamna C., administrator al site-ului................, dovedeşte reale veleităţi de anchetator supunându-mă, într-un alt material plin de minciuni şi acuze nefondate, unui tir de întrebări dintre cele mai bezmetice. Evident, instituţia ”dreptului la replică” îi este complet străină, ca şi deontologia jurnalistică, rolul de procuror în mediul on-line fiind singurul care i se potriveşte mănuşă. Cu toate acestea şi dincolo de părerea deloc favorabilă pe care o am pentru doamna C.  (să precizez, aşa cum face şi domnia sa, că mă refer la jurnalista C., şi nu la ”persoana fizică” cu acelaşi nume), trebuie să dau replica la valul de critici aberante ale căror subiect sunt.

Vorbiţi de ”lucrări de mântuială” în zona centrală: la ce fel de lucrări vă referiţi şi de ce încercaţi, pe toate căile, să acreditaţi ideea că această lucrare este, pe ansamblu, una de calitate îndoielnică?
Finalizarea modernizării zonei centrale trebuia încheiată până la data de 31.12.2018 (şi nu 2017, aşa cum scrieţi după ureche); aţi fi fost mai fericită – Dumneavoastră, alături de ceilalţi câţiva susţinători ai acestei idei – ca în centrul Râmnicului să avem în continuare aceeaşi groapă care a bulversat oraşul timp de mai bine de doi ani şi jumătate? Se pare – oricât ar fi de greu de crezut – că da!
Cu ce ”şmecherii financiare” susţineţi că ”m-aţi prins” şi pe cine mă acuzaţi că ”am dat vina”? Am spus doar că achiziţiile în cauză s-au făcut în 2013, de către fosta administraţie, şi susţin că, cel puţin din informaţiile pe care le am până acum, s-a respectat, întrutotul, legea!

Nu am nici cea mai mică intenţie de a mă angaja într-o dispută epistolară cu Dumneavoastră, cu atât mai mult cu cât am serioase dubii că veţi putea vreodată să vedeţi lucrurile altfel decât strâmbe şi întoarse pe dos, dar mă simt dator, faţă de cetăţenii Râmnicului, să pun lucrurile la punct. Vă asigur că eu privesc doar înainte şi nu o să vă fac pe plac, oricâte eforturi aţi face, reclamându-i pe cei de dinaintea mea care au administrat acest oraş!

Mircia Gutău,
Primar

PS - Domnule primar Mircia Gutau, probabil ca daca ati preda salubritatea orasului - firmei Urban, toate aceste atacuri NEFONDATE s-ar termina...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Mircia Gutau le raspunde carcotasilor mincinosi!”

  1. Am citit si eu cu stupoare cele scrise de doamna C,si cred ca procurorii sunt oameni respectabili,iar atribuirea titlului de procuror acestei doamne o onoreaza,ori in a face afirmatii nedovedite se numeste minciuna,iar cel ce o spune mincinos...Eu nu cred ca cineva doreste sa i se atribuie acest titlu neonorant si ca fiecare afirmatie este bine sa fie urmata de dovezi pentru a intari cele spuse...Gutau se misca bine in a face lucruri utile...pot aparea sigur si deficiente in calitatea lucrarilor,dar nu primarul este de vina ca se dezlipeste o placa de gresie,ci cu siguranta constructorul,dar aceste lucrari au termene de garatie ...toate deficientele este bine sa le lasi sa apara pana la limita expirarii perioadei de garantie,numai asa poti sa constati tot si in baza contractului sa emiti ordin de remediere a deficientelor...numai cine nu a construit o casa nu stie aceste lucruri...materialele de constructie au perioade in care ele lucreaza,ori o crapatura nu va fi niciodata de profunzime,ci superficiala,cu remediere rapida si usoara...in rest sa auzim numai,dar numai de bine!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe