Sparle si soparle, 29.01.2018

duminică, 28 ianuarie 2018
  • Zilele trecute, Consiliul Concurenţei a sancţionat pentru practici „murdare” mai multe companii de taxi din Râmnicu Vâlcea pentru participarea la înţelegeri pentru stabilirea tarifelor. Aceste decizii au fost contestate în instanţă, care însă a menţinut amenzile aplicate de autoritatea de concurenţă. Vom reveni cu detalii!

 

  • Comparativ cu alţi ani, foarte puţini turişti au venit în primele zile după deschiderea pârtiei de schi de la Voineasa, asta pentru că primarul staţiunii Gabriel Năstăsescu şi administratorul pârtiei (firma Acomin) nu au făcut o promovare în presa locală şi naţională. În plus, cei care au aflat de începerea sezonului de schi, nu au ştiut dacă unităţile de cazare şi alimentaţie sunt toate deschise pentru a primi turişti şi dacă toate facilităţile de pe pârtie sunt funcţionale. Pentru un ziar local, administratorul Acomin, cel care a construit și administrat până acum pârtia de schi, a declarat: „Din cauza procedurilor legale de autorizare care trebuie parcurse, spațiile de servicii - apreski-bar, apreski Sunny și închiriere echipament sportiv aferente domeniului schiabil SRT - sunt momentan închise. Probabil că peste o săptămână de zile și acestea vor fi disponibile. În orice caz, vom servi gratuit pentru copii și adulți ceai cald, apă, cafea și toți cei care vor fi pe pârtie se vor putea încălzi la «ciupercă», cum spunem nou. Este neplăcut, dar aceasta este situația”.

 

  • Fostul lider de sindicat Mihai Diculoiu a scos capul de la cutie şi a „cugetat” că trebuie... dizolvat Consiliul Local al Râmnicului şi revocat primarul Mircia Gutău pentru majorarea taxelor şi impozitelor locale. Pensionarul Mihai Diculoiu este de părere acum că trebuie organizate alegeri anticipate în municipiu, doar pentru că Diculoiu nu vrea să plătească câţiva lei în plus, ca taxe şi impozite în Râmnic...

 

  • Mutări surpriză în acţionariatul societăţii Socom SA Râmnicu Vâlcea, ce deţine un patrimoniu compus din clădire de birouri lângă CAS Vâlcea, restaurant în Ostroveni, plus alte câteva terenuri în Râmnicu Vâlcea, toate în valoare de peste 5 milioane euro - Ion Antonescu, preşedintele AJVPS Vâlcea, a reuşit să achiziţioneze, prin intermediari, întreg capitalul social, excluzându-i, prin metode „neortodoxe”, de-a lungul timpului, pe fostul primar Sorin Zamfirescu şi pe regretatul Dumitru Crăciunescu. Astfel, acționarii de la SC Socom SA au aprobat anul trecut cesionarea, de către Silviu Antonescu, a unui număr de 5.443 acțiuni la valoarea de 2,5 lei fiecare, către Anişoara Antonescu. Astfel, Anişoara Antonescu deține un număr de 67.623 acțiuni, reprezentând 60% din capitalul social, iar Silviu Antonescu deține un număr de 45.082 acțiuni, reprezentând 40% din capitalul social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe