Focuri de armă pentru prinderea unui şofer fără permis

vineri, 26 ianuarie 2018

Un şofer care nu deţinea permis de conducere a fost prins, miercuri după-amiază, de poliţiştii vâlceni, după o urmărire ca în filme pe străzile municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, polițiștii au observat, în timpul unei patrulări pe o stradă din municipiu, un autoturism care nu respecta regulile de circulație.

Oamenii legii au efectuat semnalul de oprire pentru autoturism, folosind semnalele acustice și luminoase, dar acesta și-a continuat drumul, intrând pe o altă stradă, unde șoferul a parcat mașina, fugind apoi împreună cu un pasager aflat în autovehicul. Polițiștii au continuat urmărirea celor doi, trăgând un foc de armă de avertisment, în plan vertical, și reușind astfel să prindă cele două persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul, un bărbat de 28 de ani, din comuna Milcoiu, nu deținea permis de conducere, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate pe autoturismul în cauză aparțin, de fapt, altei maşini. Polițiștii au deschis un dosar penal, iar cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe