Sparle si soparle, 22.01.2018

luni, 22 ianuarie 2018
  • La data de 13 februarie 2018, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea va organiza concurs pentru ocuparea postului de director la Direcţia Administrării Domeniului Public (DADP). Selecţia se face cu respectarea prevederilor HG nr. 286/2011 pentru aprobarea regulamentului cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale, modificată şi completată prin HG nr. 1027/2014. În luna decembrie 2015, fostul primar interimar Ion Gigi Matei l-a numit, ca director al Direcţiei Administrarea Domeniului Public, pe Traian Comşa, un specialist venit în administraţia municipală de la CNAIR, după ce, în luna mai a aceluiaşi an, „veteranul” Laurenţiu Teodorescu a demisionat din poziţia de director al DADP, având mai mulţi ani de activitate în funcţia respectivă.

 

  • Probabil că cel mai sărac angajat al CET Govora este chiar... directorul general Ion Roescu, numit în funcţie în urmă cu mai mult de două luni. În declaraţia de avere, directorul Roescu menţionează cu nu are locuinţe, terenuri, bani în conturi bancare, bijuterii, ci doar două maşini (o Dacia Logan şi o Ford Fiesta). De la CET Govora, Ion Roescu a încasat în 2016, pe când nu era director, suma totală de 412 milioane de lei vechi (ceea ce înseamnă un salariu lunar de 34 milioane de lei vechi), iar soţia sa a ridicat de la Colegiul Economic suma de 163 milioane de lei vechi. Mai spunem că directorul Roescu a contractat în anul 2015, de la BCR Vâlcea, un credit bancar de 400 milioane de lei vechi, scadent în

 

  • De acum este oficial: Ministerul Transporturilor a anunţat recent că, având în vedere că nici în bugetul pe anul 2018 nu sunt sume disponibile pentru finanţarea lucrărilor de modernizare a drumului DN 7D Câineni - Perişani, se consideră oportună preluarea acestuia de către autorităţile publice locale, respectiv Consiliul Judeţean Vâlcea (administrator anterior al drumului), astfel încât să poată fi promovat în programele de dezvoltare locală. Menţionăm că, CNAIR a iniţiat către Consiliul Judeţean Vâlcea demersuri în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe