Sparle si soparle, 18.01.2018

miercuri, 17 ianuarie 2018

 

  • Problemele grave ale primarului din Voineasa, Gabriel Năstăsescu, nu se referă doar la faptul că nu a deschis nici până în prezent pârtia de schi, ci ele sunt mult mai „profunde” şi ţin de modul cum edilul şef a finanţat şi „administrat” domeniul schiabil. Am aflat astfel că primarul Năstăsescu ţine la secret informaţia potrivit căreia Curtea de Conturi a descoperit anul trecut mai multe nereguli săvârşite de către cel mai incompetent primar din judeţul Vâlcea, fapt ce impune suspendarea sau revocarea acestuia din funcţie până nu distruge complet staţiunea Voineasa şi pârtia de schi. Primarul Gabriel Năstăsescu a contestat în instanţă raportul Curţii de Conturi, pentru că ipochimenul are calitatea de reclamant în dosarul nr. 6282/90/2017 aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea - contencios administrativ şi fiscal (deschis în data de 20 decembrie 2017), iar pârât este Curtea de Conturi Vâlcea.

 

  • Zilele trecute, consiliul de administraţie al SC Apavil SA a aprobat declanşarea procedurii de selecţie pentru ocuparea postului de director general al societăţii, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. Procedura de selecţie pentru ocuparea postului de director general al SC Apavil se va face de către Comitetul de nominalizare şi remunerare, constituit prin decizia consiliului de administraţie nr. 62/21 decembrie 2017. Încă de anul trecut, postul de director general al SC Apavil SA a devenit vacant, iar procedura de selecţie a fost revocată şi, de aceea, era necesară declanşarea procedurii de selecţie pentru postul de director general.

 

  • Cel mai sărac consilier local din Râmnicu Vâlcea este chiar şi cel mai proaspăt numit în funcţie - Daniel Condescu de la ALDE. Potrivit declaraţiei de avere, acesta spune că nu are terenuri, locuinţe, bijuterii, bani în conturi, plasamente, datorii, cadouri, nici... măcar salarii de la vreun angajator. „Noroc” cu soţia, care, în 2016, a câştigat 142 milioane de lei vechi ca asistent farmacist la SC Teosan SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe