O rochie bine aleasă spulberă mituri și prejudecăți – află avantajele unei rochii scurte

luni, 18 decembrie 2017

 

Că rochia scurtă este indecentă, că rochia lungă este sobră s-a tot spus. De fapt, astfel de gândiri sunt depășite. Mai cu seamă când sunt atât de multe opțiuni în materie de design, de materiale și combinații de elemente, când colecțiile sunt tot mai vaste, pare greu de crezut că o anumită lungime de rochie nu poate fi realizată în așa fel încât să nu corespundă cu anumite cerințe de stil.

Când vine vorba de rochii de seara scurte lucrurile sunt cu atât mai complicate. O mare parte dintre femei sunt de părere că ţinuta potrivită a fi aleasă pentru un eveniment de seară este clar o rochie, un stil feminin, cu condiția să fie de lungime medie sau lungă. Total greșit. Iată și o listă a tipurilor de rochii din colecțiile de la Dyfashion care spulberă miturile despre rochiile de seară şi care ar fi opţiunile de modele corespunzătoare.

Rochia Mara, seducătoarea rochie din catifea

rochie-rosie

O astfel de rochie este scurtă, însă îndeajuns de decentă. Oricum, accentul cade pe material și model. Acesta este efectul de catifea, ce prin textura sa contribuie la conturarea unui stil din clasa elegant. Nici tiparul în sine al acestei rochii nu este unul de neglijat, ci mai degrabă un motiv în plus să fie rochia seducătoare ce merită aleasă: drapată pe o parte, cu o linie de tip „V” la decolteu și una de asemenea pentru linia de contur a tivului. Asimetria în lungime este un alt artificiu care contribuie la crearea unui aspect fabulos, luat direct de pe coperta revistelor de modă.

Rochia Brise, emoția simplismului

Nu este nevoie de o rochie foarte încărcată pentru a ieși în evidență. Așadar, pornind de la ideea de simplitate și de la conceptul little black dress, rochia Brise este o recomandare a celor de la Dyfashion. Se definește prin linia mulată ce scoate în evidență silueta purtătoarei, mâneci lungi transparente, din tulle, ușor bufante la umeri.

capture_28

Pentru a înțelege și mai bine conceptul de versatilitate al unei rochii scurte, iată că imaginea aceasta elegantă este una recomandată pentru toată lumea. Este o alegere perfectă datorită simplității sale. În plus, mânecile bufante adaugă volum, deci anumite femei ar trebui să evite acest detaliu. Cât despre faptul că este mulată și strâmtă, asta implică expunerea unei siluete de invidiat, în orice caz armonioasă.

Multiple alte opțiuni sunt la fel de edificatoare pentru faptul că se pretează a fi elegante. Astfel de ținute aduc în prim plan feminitatea în toată splendoarea sa, fără însă a depăși limita decenței. Așadar, atât timp cât se păstrează un echilibru, orice lungime de rochie poate fi o alegere bună pentru un eveniment special de seară.

Cât despre culori, și aici există numeroase prejudecăți. În timp ce o mare parte dintre femei consideră că negrul este cel mai adecvat, cele care îndrăznesc să vadă opțiunile dincolo de limite și reguli nescrise vor putea alege cu încredere orice tip de nuanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe