Violatorii din Otesani, prinsi de polițiști

vineri, 15 decembrie 2017

În noaptea de 14/15 decembrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești și Poliției orașului Horezu au depistat și reținut doi bărbați din comuna Oteșani, bănuiți de comiterea infracțiunii de viol, în după-amiaza zilei de 14 decembrie a.c.

Polițiștii au reținut noaptea trecută doi bărbați din Oteșani, de 21, respectiv 26 de ani, bănuiți că ar fi violat o femeie de 43 de ani, faptă comisă pe raza comunei Otesani .

În seara zilei de 14 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din Oteșani cu privire la faptul că, soția sa a fost agresată sexual, fiind abordată de doi bărbați din localitate, în timp ce se întorcea de la un magazin din comună.

Aceștia ar fi agresat-o fizic și ar fi întreținut raporturi sexuale cu victima, fără voiaei.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, a fost înregistrat un dosar penal, iar în urma investigațiilor efectuate cu operativitate, aceștia au reușit depistarea și reținerea celor două persoane bănuite. După aproximativ 4 ore de la sesizare, aceștia au fost încarcerați  la  Centrul de Reținere și  Arestare  Preventivă Vâlcea,  urmând să  fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere  de  arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe