Accident la Combinatul Oltchim: Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri

marți, 12 decembrie 2017

Un muncitor in varsta de 48 de ani a murit, iar un altul in varsta de 50 de ani este ranit grav, dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol, la Combinatul Oltchim, potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu, relateaza News.ro.
Cei doi au fost gasiti intr-un recipient de colectare care era gol.
Accidentul s-a petrecut pe platforma combinatului chimic Oltchim Ramnicu Valcea, in jurul orei 10:30. Din primele cercetari, se pare ca, muncitorii faceau lucrari de reparatie la un recipient in care fusesera anumite substante toxice, iar din cauza emanatiilor de gaze, s-ar fi intoxicat.
Muncitorul ranit a fost transportat la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea, iar Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in urma accidentului.

Inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au ajuns la Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea la scurt timp după producerea accidentului.

Directorul general al OLTCHIM, Victor Avram, a fost deja chemat la audieri!

Foto: Victor Avram - director Oltchim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Accident la Combinatul Oltchim: Un barbat a murit si unul este grav ranit, dupa ce au cazut in gol patru metri”

  1. Asta este rezultatul jafului continu de la combinatul chimic. Marele roib trebuie sa fie fericit ca dupa el a venit potopul.
    Grav este ca aceste potop se lasa cu victime omeneste a unor nevinovati. Pentru ca ei doresc sa mai repare ceva din furaciunea altora.
    Pioasa amintire celor plecati si urari de mine celor ce vor fi condamnati.
    Daca vor fi , caci de furat au furat.
    Este certitudine , dupa mormanul agonisit si dupa casele rasarite , ultima fiind cea de linga SUPECO , in partea de nor a orasului.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe