Minori bănuiţi de furturi din autoturisme, identificaţi de poliţişti

vineri, 8 decembrie 2017

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit, în urma investigațiilor efectuate, identificarea persoanelor bănuite de comiterea a trei fapte de furt calificat, din autoturisme.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, este vorba de doi minori de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuiți de săvârșirea a trei fapte de furt calificat, în municipiu, bunurile fiind sustrase din autoturisme. Unul dintre minori este bănuit că ar fi comis fapta de furt sesizată în cursul lunii noiembrie, celalalt pentru furturile sesizate în zilele de 3 și 4 decembrie.

În fapt, la data de 22 noiembrie, un bărbat din municipiu a sesizat că din autoutilitara parcată în fața unui magazin și lăsată cu portierele neasigurate, i-au fost sustrași 1.400 de lei.

În urma depistării persoanei bănuite, prejudiciul a fost recuperat parțial.
La data de 4 decembrie, un bărbat de 51 de ani a sesizat că, din autoturismul parcat, i-a fost sustras un sistem GPS și un memory stick, prejudiciul fiind de 460 de lei, recuperat în totalitate.

La data de 3 decembrie, un bărbat din Râmnicu Vâlcea a reclamat faptul că, din autoturism, i-a fost sustrasă o stație de emisie-recepție, de asemenea recuperată de polițiști și predată persoanei vătămate.

Cercetările continuă față de cei doi minori din Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe