O femeie ce avea asupra ei o armă letală, semiautomată - reținută de polițiștii valceni

joi, 7 decembrie 2017

O femeie în vârstă de 45 de ani, asupra căreia polițiștii au găsit în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui control în trafic, o armă de vânătoare letală semiautomată, a fost reținută sub acuzația de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea remis joi AGERPRES.

Femeia, cu domiciliul în județul Teleorman, se întorcea din Franța, alături de mai multe persoane.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 6 decembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în trafic, pe DN7, la Brezoi, șapte autoturisme în care se aflau mai multe persoane care veneau din Franța.

Mașinile au fost oprite în trafic de polițiști și au fost percheziționate, iar cele 40 de persoane aflate în autoturisme au fost conduse la sediul Poliției Râmnicu Vâlcea pentru verificări.

În urma verificărilor, a fost găsită o armă de vânătoare letală, semiautomată, asupra femeii în vârstă de 45 de ani, deținută ilegal.

Anchetatorii, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au dispus reținerea femeii, aceasta urmând a fi prezentată instanței în vederea dispunerii măsurilor legale.

În cauză se efectuează cercetări pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și pentru contrabandă calificată.

La acțiuni au participat polițiști de la Serviciul Rutier, de la Poliția Râmnicu Vâlcea, de la Serviciul Acțiuni Speciale și de la Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase precum și jandarmi, a precizat sursa citată.

AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe