AJOFM VÂLCEA ORGANIZEAZĂ BURSE ALE FORŢEI DE MUNCĂ ÎN LUNA DECEMBRIE 2017

luni, 4 decembrie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

AJOFM VÂLCEA ORGANIZEAZĂ BURSE ALE  FORŢEI DE MUNCĂ

ÎN LUNA DECEMBRIE 2017

În data de 12 decembrie 2017, începând cu ora 9:00, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea împreună cu Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Rm.Vâlcea organizează Bursa Forţei de Muncă.

De asemenea, AJOFM Vâlcea va organiza burse ale forţei de muncă şi la Horezu în data de 13 decembrie 2017, precum şi la Dragaşani în data de 14 decembrie 2017.

La eveniment sunt aşteptate să participe persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent de statutul social, precum şi angajatori din judeţul Vâlcea care doresc să angajeze forţă de muncă în sectoarele economice deficitare.

Cu acest prilej, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să intre în contact cu angajatorii prezenţi şi pot identifica cât mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursă pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

La Râmnicu Vâlcea bursa se va organiza la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor din bd. Calea lui Traian, nr. 98.

 

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

 

 

Ion Marius NAFLIU

DIRECTOR EXECUTIV

AJOFM Vâlcea     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe