Un bătrân s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului din Râmnicu Vâlcea şi a murit

duminică, 3 decembrie 2017

Tragedie duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

 

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a murit duminică, după ce s-a aruncat de la o fereastră situată la etajul al IV-lea al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

El a precizat că pompierii au fost solicitaţi duminică dimineaţa, în jurul orei 5,50, iar în timp ce personalul medical alerta forţele de intervenţie bărbatul s-a aruncat de la fereastră şi a căzut pe o clădire anexă a spitalului.

“Forţele de intervenţie au reuşit recuperarea acestuia în viaţă. După recuperare, a fost predat cu semne vitale medicilor prezenţi la faţa locului pentru acordarea primului ajutor medical. În momentul preluării bărbatului de către personalul medical de la UPU el prezenta traumatisme la membrele inferioare”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

Un român din Spania şi-a ucis fiica de 2 ani, apoi s-a aruncat de la etaj

În timp ce se afla la UPU, pacientul a intrat în stop cardio-respirator de două ori, prima dată manevrele de resuscitare efectuate având rezultat favorabil. A doua oară nu s-a mai putut face nimic, bărbatul fiind declarat decedat.

Sursa: Pro TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe