Trei percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală

joi, 30 noiembrie 2017

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de cei ai Serviciului Criminalistic și de luptăttori ai Serviciului de Acțiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, au descins, în această dimineaţă, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea și Băbeni, fiind vizate 5 persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul produselor energetice și materialelor reciclabile.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2011-2014, persoanele bănuite au omis înregistrarea în evidența contabilă a operațiunilor economice pe care le efectuau, rezultând necalcularea și nevirarea impozitului pe profit și a taxei pe valoarea adăugată, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind de 400.000 de lei.
În urma prechezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor documente contabile, de asemenea au fost puse în aplicare două mandate de aducere, persoanele bănuite fiind aduse la sediul I.P.J.Vâlcea pentru audieri.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe