Deputatul PSD de Valcea, Ştefan-Ovidiu Popa: “La mulţi ani!” tuturor ROMANILOR!

miercuri, 29 noiembrie 2017

 

Stimate Domnule Președinte,

Stimate Colege, stimați Colegi,

O să încep declaraţia mea de astăzi prin a ura tuturor românilor “La mulţi ani!”!

Anul acesta se împlinesc 99 de ani de la Marea Unire.

În ziua de 1 decembrie celebrăm momentul fondator al României moderne: Marea Unire din 1918, când la Alba Iulia a fost proclamată Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu ţara, desăvârşind astfel România Mare. La înfăptuirea acestui eveniment istoric atât de important pentru identitatea noastră naţională, ca, de altfel, şi la realizarea Unirii Principatelor din 1859 activitatea instituțiilor statului au jucat un rol foarte important.

Desigur, Ziua Naţională a României este şi un bun prilej de bilanţ pentru anul care se încheie, un an dens din punct de vedere politic.

În contextul apropierii clipei în care se vor aniversa 100 de ani de la Unirea Basarabiei și a Bucovinei cu România, trebuie să conștientizăm ce au însemnat eforturile politice în istoria și formarea României de acum, să conștientizăm că toate acțiunile noastre în calitățile oficiale pe care le onorăm, cât și inacțiunile noastre sunt la fel de importante și necesare pentru un viitor prosper al României.

Vă mulțumesc tuturor celor, cu care, prin eforturi mai mari sau mai mici, reușim să ne finalizăm proiectele și să ne respectăm promisiunile pe care le-am făcut la începutul mandatului. Pentru mine, ca tânăr politician, și reprezentant al cetățenilor din circumscripția din care fac parte, este foarte important să-mi duc la bun sfârșit fiecare proiect și pentru asta le mulțumesc tuturor pentru sprijin!

Înainte de orice plan politic și indiferent de apartenența politică eu consider că trebuie să fim în primul rând buni români, să ne iubim țara și să conștientizăm importanţa dezvoltării și direcția evoluției societății noastre!

La mulţi ani tuturor românilor! La multi ani, România!

Ştefan-Ovidiu Popa,

Deputat PSD, Vâlcea

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe