Pe 7 decembrie, Shopping City Râmnicu Vâlcea își așteaptă vizitatorii cu oferte și reduceri de până la 75%

marți, 28 noiembrie 2017

 

Zeci de branduri renumite la nivel internațional au pregătit pentru vâlceni oferte surpriză și reduceri.

 

Shopping City Râmnicu Vâlcea, primul centru comercial full concept din regiune, își întâmpină vizitatorii pe 7 decembrie cu oferte speciale, tombole cu premii și reduceri de până la 75% la branduri precum New Yorker, Atmosphere, Orsay, Anna Cori, English Home, Optiplaza, Douglas, Yves Rocher, Meli Melo, Gerovital, Optiblu, Gatta, Penti, CCC, Jysk, Deichmann, Sport Vision,  Penti, Various Brands sau Noriel.

În data de 7 decembrie, dar și în primul weekend de după inaugurare, centrul comercial a pregătit oferte de neratat pentru toți pasionații de shopping, indiferent de vârstă și interese. Astfel, Jysk își deschide porțile cu reduceri de până la 75% la peste 1.000 articole, iar branduri precum Sport Vision sau Gatta vor oferi vizitatorilor produse cu până la 50% discount.

Alături de acestea, tot pe 7 decembrie, își va deschide porțile și hipermarketul Carrefour, cu o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați și 300 de angajați, dar și cu o ofertă specială: la cumpărăturile de jucării, hipermarketul le oferă vizitatorilor un voucher cu valoare de 50% din coșul de cumpărături, pe care îl pot folosi la cumpărăturile următoare.

Ofertele inedite continuă cu tombolele organizate de Marionnaud, în care vizitatorii pot intra în cursa pentru un autoturism marca Fiat 500, Various Brands, care oferă vouchere de 500 de lei, sau de Inmedio, în cadrul căreia clienții pot câștiga premii instant sau una dintre cele trei vacanțe în Amsterdam, Praga și Oslo. Mai mult, Douglas va oferi primilor 300 de vâlceni cadouri surpriză, Pepco va avea articole de îmbrăcăminte, decorațiuni și jucării cu prețuri care pornesc de la 9,99 lei, iar Casa Românească oferă primilor 50 de vizitatori 50 vouchere și 100 băuturi gratuite.

Lista detaliată a ofertelor pregătite pentru vâlceni, cu ocazia inaugurării Shopping City Râmnicu Vâlcea este:

  • Jysk - până la 75% la peste 1000 produse și multe surprize
  • Carrefour – reducere de până în 50% la gama de jucării
  • Sport Vision - până la 50% reducere la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sportive
  • Gatta - reducere de 50% la produsele etichetate
  • Boticelli - voucher de 50 lei cadou la cumpărături de minimum 200 lei
  • English Home - reducere de 50% la toate produsele
  • Various Brands - Voucher de 500 lei cadou prin tombolă
  • Douglas - cadou surpriză pentru primii 300 clienți și o reducere de 15% la achiziții de minimum 200 lei, avantaj Card Douglas
  • Penti - reduceri de 30%
  • New Yorker - reducere de 20 lei la cumpărături de mininum 100 lei și de 40 lei la cumpărături de minimum 200 lei
  • Optiblu - discount de 25% pentru primii 100 clienți, la ochelari de soare și de vedere
  • Optiplaza - reducere de 25%
  • Atmosphere - 20% discount la toate produsele

 

Mai mult, la inaugurarea centrului comercial, copiii îl vor cunoaște și pe Zuby, mascota oficială Shopping City Râmnicu Vâlcea, care e pregătit să le ofere celor mici experiențe distractive.

Programul surprizelor și evenimentelor speciale continuă pentru clienții Shopping City Râmnicu Vâlcea pe 9 decembrie, cu un spectacol susținut de Lidia Buble și Andra. Pe 10 decembrie,  Gașca Zurli  îi va aștepta pe cei mici cu multă distracție și voie bună.

Cu o suprafață de 27.900 de metri pătrați, fiind situat pe malul râului Olt, pe Strada Ferdinand, nr. 38A,  Shopping City Râmnicu Vâlcea devine principala destinație de shopping și petrecere a timpului liber din regiune, cu o ofertă generoasă de branduri și servicii pentru toate categoriile de vârstă și interese: modă și accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii. Mai mult, vizitatorii vor avea parte de un food court extins, cu experiențe culinare pentru toate gusturile, precum și de multiple spații de divertisment: loc de joacă, cazino și o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, perfectă pentru petrecerea timpului liber și evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe