Ghid rapid pentru cei care s-au săturat de sălile de sloturi și vor ceva mai bun

marți, 28 noiembrie 2017

 
Știți momentul acela când aveți nevoie de o informație generală oarecare și nimeni nu vă poate ajuta? Sunați la prieteni, la cunoștințe, unii vă trimit la alții, alții își dau cu părerea fără să se priceapă, până într-un târziu când cineva mai dezghețat vă dă răspunsul corect: "Caută și tu pe Google". Și, într-adevăr, după o scurtă căutare, găsiți pe internet tot ce vă trebuia, cu detalii pe care niciun prieten nu vi le putea oferi atât de complet.

Că ne convine sau nu, ne mutăm pe internet. Școala, serviciul, distracția, până și relațiile noastre sociale migrează treptat în lumea virtuală. Chiar și prăvălia de la colț își vinde zarzavatul online. Dacă e bine sau nu e altă chestiune însă e cert faptul că astfel lucrurile devin mai simple. Totul e acum mai ușor accesibil și ne lasă mai mult timp liber și de aceea este nevoie să ne adaptăm noii situații.

Un domeniu mai puțin cunoscut care a migrat pe internet este de pildă cel al jocurilor de cazinou. Pe vremuri, acestea erau disponibile doar în marile orașe și stațiuni. Apoi au pătruns peste tot, orice orășel având mica lui sală de jocuri. Recent însă, distracția s-a mutat online și se pare că site-urile care oferă astfel de jocuri vor elimina până la urmă sălile live. De ce? În fond, când ne jucăm vrem să o facem în grup, cu prietenii, nu de acasă, singuri în fața computerului.

Răspunsul stă în tehnologia mobilă. Telefonul sau tableta au devenit deodată un cazinou la purtător și nu mai e nevoie să ne înghesuim într-o sală cu ferestre blocate, printre necunoscuți, pentru a ne relaxa jucându-ne jocurile preferate. O varietate cu mult mai mare de opțiuni ne stă acum la dispoziție în propriul buzunar. De ce merită să acceptăm această ofertă și să optăm pentru distracția online? Iată pe scurt câteva motive:

În primul rând, un mare plus este accesibilitatea, despre care deja am vorbit mai sus. Ne putem selecta locul și anturajul în care jucăm, ceea ce la urma urmei ne oferă mai multă libertate. La aceasta se adaugă și conveniența: ne jucăm cât vrem, ne oprim când vrem, reluăm jocul când vrem. Altfel spus, jocul nu ne mai "agață".

Apoi, paleta jocurilor disponibile este mult - muuult mai mare. Pe lângă diversitatea aproape derutantă de sloturi, un casino online mai oferă și clasicele jocuri de cazinou: ruletă si blackjack - până și acestea în mai multe formate. Dacă adăugăm și pokerul (în versiunile împotriva casei sau împotriva adversarilor umani) sau cazinoul live (unde interacționăm cu un dealer real), deja vedem ca online-ul a devansat cu ani lumină oferta sălilor de jocuri și chiar a majorității cazinourilor live, indiferent cât de luxoase și primitoare ar fi acestea.

Un alt avantaj important al orientării către jocurile online este securitatea deplină a fondurilor și integritatea jocurilor. Poate părea ciudat, dar internetul, cândva o junglă plină de primejdii, a ajuns în unele privințe mai sigur decât realitatea. Iar cazinourile online sunt strict reglementate și monitorizate de autorități, mai sever decât orice operator local live. În plus, prestigiul unei camere de jocuri este atât de important încât grija camerelor online față de corectitudinea serviciilor este capitală.

Nu în ultimul rând, mizele sunt cu mult mai diversificate decât într-un cazinou live, aceasta însemnând că oricine poate juca la mizele pe care și le permite. Acest tip de jocuri nu mai este astfel un privilegiu pentru cei bogați, oricine având acum posibilitatea să își asigure o seară de distracție și relaxare pe internet doar cu ceva măruntiș.

Ar mai fi multe de spus pe această temă, însă pentru cei care vor mai multe detalii iată cea mai completă listă de răspunsuri la întrebări frecvente, în limba română, pe marginea temelor din acest articol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe