Constantin Radulescu: 32 MILIOANE DE EURO PENTRU COMUNA ROEŞTI, JUDEŢUL VÂLCEA!

miercuri, 22 noiembrie 2017

 

 

“Astăzi, 22 noiembrie a.c., la Ministerul Fondurilor Europene, împreună cu domnul ministru Marius Nica, am semnat contractul de finanţare pentru realizarea "Centrului de management intergrat al deşeurilor de la Roeşti", din cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în judeţul Vâlcea.

De ce este vorba despre centru şi nu despre groapă de gunoi? Pentru că la Roeşti nu va fi o groapă de gunoi, aici vorbim despre o staţie de sortare a deşeurilor, o staţie de tratare mecano-biologică, prin care acestea vor deveni compost, şi despre un depozit ecologic pentru deşeuri. Aceste trei componente dau denumirea şi funcţionarea sub forma unui Centru de Management Integrat al Deşeurilor.

În comuna Roeşti nu va fi o groapă de gunoi, prin acest proiect se realizează, de fapt, o investiţie ecologică destinată gestionării deşeurilor la nivelul judeţului Vâlcea.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului s-au implicat în acest proiect.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

 

 

 

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice
Râmnicu Vâlcea
22.11.2017

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe