Vâlcea a ajuns pe locul 2 » Speranțele reînvie după dispariția Oltchimului!

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Victoria de la Slobozia, 26-22, le propulsează pe oltence în spatele campioanei CSM București și reaprinde speranțele la Rm. Vâlcea.

HCM Rm. Vâlcea termină 2017 pe locul 2! După 10 etape disputate în Liga Națională, oltencele sunt la 9 puncte de campioana CSM București, dar pe locul 2 în clasament, cu 21 de puncte.

Echipa pregătită de Aurelian Roșca a învins sâmbătă, la Slobozia, pe Unirea, 26-22 și a depășit în clasament pe SCM Craiova, 20 de puncte, și Măgura Cisnădie, 19 puncte.

De când Oltchim s-a desființat, în 2013, Vâlcea nu a mai fost niciodată în această ipostază! Iar speranțele că se va forma o nouă echipă se reaprind pe malul Oltului.
Investițiile din această vară, cele 7 jucătoare "străine" aduse la echipă, își arată roadele. HCM Rm. Vâlcea a început cu două înfrângeri campionatul. după care, în următoarele 8 etape, oltencele au pierdut doar în fața campioanei CSM București. Vâlcea a dat însă o replică excelentă "tigraoicelor", care au câștigat doar cu 27-24!
Campionatul se întrerupe acum, dând posibilitatea echipei "naționale" să pregătească turneul final al Campionatului Mondial, din luna decembrie, din Germania.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe