Ce făcea primarul Horia Horascu cu banii pe care-i cerea de la Guvern

vineri, 17 noiembrie 2017

catuse
Primarul din Prundeni,Ion Horia Horăscu, de la PSD, a fost reţinut joi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, după ce a fost dus la audieri în urma unor percheziţii ale Direcţiei Generale Anticorupţie şi Parchetului Tribunalului Vâlcea, informează surse judiciare.

Potrivit surselor citate, primarul, care e cel mai longeviv edil al PSD din țară, cu 6 mandate, ar fi solicitat fonduri de la bugetul de stat pe care le utiliza în alt scop decât cel declarat. Pe surse am aflat ca primarul Horascu a cheltuit o parte din bani pentru vacante in strainatate cu familia...

 

Celelalte 6 persoane audiate joi sunt funcţionari din primărie - acestea nu au fost reţinute, arată sursele menţionate, scrie agerpres.ro.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au efectuat joi percheziţii în două judeţe şi municipiul Bucureşti într-un dosar ce vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie.

"În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie 2017, pe baza autorizaţiilor emise de instanţă, se efectuează în colaborare cu lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, 33 percheziţii pe raza judeţelor Vâlcea, Dolj şi municipiul Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică", arăta un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe