Bărbat reţinut, după ce a provocat un scandal la Vlădeşti

vineri, 3 noiembrie 2017

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești și Posturilor de poliție Păușești-Măglași și Vlădești, au reținut, ieri, pentru 24 de ore, un bărbat de 56 de ani, după ce acesta ar fi agresat fizic o altă persoană și i-ar fi distrus autoturismul.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 2 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 35 de ani din comuna Lăpușata, cu privire la faptul că, aflându-se într-o stație peco din comuna Vlădești a fost agresat de o persoana cu ajutorul unui obiect contodent, ulterior aceasta provocîndu-i mai multe avarii la autoturismul personal.

Din verificări s-a stabilit că persoana vătămată se deplasa pe raza comunei Vlădeşti  cu autoturismul personal însoţit de încă trei persoane, colegi de serviciu, spre localitatea Olăneşti unde au în desfăşurare o lucrare de construcţie.

La un moment dat, conducătorul autoturismului, a sesizat în oglinda retrovizorie că este semnalizat insitent cu luminile farurilor de un alt autoturism care circula imediat după el, motiv pentru care a oprit în staţia peco din comuna Vlădeşti.
Din autoturismul respectiv a coborît bărbatul de 56 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care pe motiv că persoana vătămată nu i-a finalizat o lucrare de construcţie, l-ar fi  alergat prin staţia peco şi l-ar fi lovit de mai multe ori în zona braţelor şi a capului cu un obiect contondent.

Ulterior, cu acelaşi obiect ar fi lovit, de asemenea de mai multe ori şi  autoturismul persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reținerea bărbatului de 56 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe