Două minore cercetate pentru furt din autoturisme

sâmbătă, 21 octombrie 2017

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cercetează două minore, de 17 și 15 ani, pentru furturi din autoturisme. Miercuri, 18 octombrie, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției Municipiuli Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit, în mod operativ, probarea activităților infracționale a două tinere, 17 și 15 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu privire la comiterea unui furt și a unei tentative de furt, din autoturisme.

Din cercetările efectuate rezultă faptul că, în noaptea de 17 spre 18 octombrie,  cele două tinere, profitând de faptul că proprietarul autoturismul a uitat portierele deschise, au sustras din interiorul acestuia fața detașabilă a casetofonului auto. În aceeași noapte, cele două tinere au încercat să sustragă bunuri dintr-un alt autoturism, răvășind documentele din torpedou și din interiorul autoturismului, însă fără a reuși să sustragă bunuri, existând posibilitatea ca acțiunea acestora să fi fost întreruptă.

Polițiștii au recuperat prejudiciul produs. În urma investigaţiilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, polițiștii vâlceni au dispus începerea urmăririi penale față de S.R.A., de 17 ani și A.N.C., de 15 ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și tentativă de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe