Constantin Rădulescu: „Vom plăti salariile pentru cadrele didactice, care predau la singura clasă pregătitoare pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, din municipiul Drăgăşani!”

sâmbătă, 21 octombrie 2017

Constantin Rădulescu:

„Vom plăti salariile pentru cadrele didactice, care predau la singura clasă pregătitoare pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, din municipiul Drăgăşani!”

„În şedinţa de Consiliu Judeţean de la sfârşitul acestei luni, voi propune colegilor consilieri judeţeni ca instituţia noastră să plătească salariile celor două cadre didactice, care predau şi se ocupă de educaţia copiilor cu cerinţe educaţionale speciale din clasa pregătitoare, ce funcţionează în incinta Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu Drăgăşani.
În acest sens, conducerea Centrului Școlar pentru Educaţie Incluzivă Băbeni a solicitat Consiliului Judeţean Vâlcea majorarea numărului de posturi, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr. 45 din 31.03.2017, cu 1,25 norme.
Îi respect pe aceşti oameni, îi asigur de toată preţuirea mea şi a colegilor consilieri judeţeni, care sunt convins că vor vota proiectul de hotărâre, fiindcă nu le putem refuza acest drept copiilor cu nevoi speciale din zona Drăgăşani, înscrişi în această clasă”. - Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.
Râmnicu Vâlcea
20.10.2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe