Sparle si soparle, 19.10.2017

miercuri, 18 octombrie 2017
  • Deşi se plange că nu mai are salarii şi venituri consistente, consilierul judeţean liberal Cristian Iliescu a câştigat anul trecut frumoasa sumă de peste 2,3 miliarde lei vechi (adică 231.790 RON)... din jocuri de poker online Poker Stars, „păcănele”, pariuri sportive şi ruletă! Această sumă este incomparabil mai mică faţă de cele 250 milioane de lei vechi încasaţi în 2016 de Cristian Iliescu de la CET Govora şi cei 37 milioane de lei vechi din indemnizaţia de consilier judeţean. Tot anul trecut, liberalul Iliescu a acordat două împrumuturi în nume personal către Larisa Niţă în sumă totală de 80.000 euro (!). Cristian Iliescu mai declară că este asociat sau administrator la firmele SC Riart Impact Buildings SRL şi SC Silverent Global SRL, că nu are case, terenuri şi maşini, ci doar bijuterii de aur în valoare de 24.000 euro....

 

  • Locuitorii din zona de nord a cartierului Goranu din Râmnicu Vâlcea au parte de covoare asfaltice pe străzile distruse în ultimii ani de lucrările de introducere a reţelelor de canalizare şi gaze. Zona era un adevărat coşmar pentru şoferii din Goranu, dar şi pentru cei care tranzitau cartierul.

 

  • La data de 14 noiembrie 2017, Consiliul Judeţean Vâlcea organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice vacante de conducere, de director executiv - Direcţia Tehnică din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean. Postul este ocupat temporar de Ioan Tamaş, după ce „veteranul” şi titularul postului, Florea Mierluş, a fost trecut la pensie în urmă cu doi ani. Dosarele de înscriere se depun la registratura generală a Consiliului Judeţean Vâlcea, în perioada 13 octombrie - 1 noiembrie 2017. Printre condiţiile specifice se numără: să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, etc.

 

  • Nea Tache Lovin, parlamentarul, se tine de prostii: angajari la institutii publice! Ne intrebam daca demersurile sunt pe gratis?! Dar suntem siguri ca institutiile abilitate – DNA (in speta) – isi vor face datoria! In aceasta hora l-a mai atras si pe cel mai cinstit dintre pamanteni, Adrian Busu, vicepresedintele CJ Valcea. Rusinica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe