|joi, decembrie 14, 2017
 • Follow Us!

Primarul Mircia Gutau denunta PIGMEII din presa valceana! 

pigmei-600x359

Pigmeii din presa valceana, de fapt niste ziaristi FALSI, au sarit la gatul Mircia Gutau, pe care-l acuza de toate nenorocirile pamantului! In fituici online, cu audienta restransa care incape intr-o cabina de lift, o ziarizda-admin si un justitiar de carton – arunca zilnic cu noroi in edilul municipiului. Sincer, nu am fi citit niciodata aceste asa-zise articole, in fond niste compuneri scrise in stil oligofren, daca Biroul de Comunicare al Primariei Ramnicului nu le-ar fi dat importanta dedicandu-le drepturi la replica, pe care le-a trimis tuturor mijloacelor de informare in masa din judet. Miscarea a fost una gresita, in opinia noastra, aducandu-le publicitate gratuita fituicilor cu pricina. Iata ce le transmite MIrcia Gutau pigmeilor din presa valceana:

Mircia Gutau: sunt acuzat că am pus capăt, cât de repede mi-a stat în putinţă, haosului care a domnit în centrul Râmnicului în ultimii doi ani şi jumătate!

 

Într-un material în care amestecă, de-a valma, nume, situaţii, instituţii şi, bineînţeles, multe acuzaţii nefondate, pagina de Internet www……zi.ro îmi atribuie responsabilitatea unui incident petrecut recent pe o scară rulantă de ieşire din pasajul pietonal. Pentru o cât mai corectă informare a cetăţenilor, trebuie menţionat că la momentul la care scara rulantă a repornit, după o scurtă oprire cauzată de o defecţiune tehnică, una dintre persoanele care se aflau pe scară, având mâinile ocupate cu bagaje şi fără a se ţine, aşa cum avertizează clar însemnele de la baza scării, de balustrada mobilă, a căzut peste alte două persoane ce se aflau în spate, fapt care a dus la rănirea acestora.

Trebuie precizat că, la acest moment, echipamentele de acces în pasajul pietonal subteran (lifturi şi scări rulante) sunt în garanţie şi în responsabilitatea firmei care le-a montat, care are obligaţia să remedieze toate disfuncţionalităţile constatate în acestă perioadă, până la efectuarea recepţiei la terminarea lucrărilor.

Sunt, în acelaşi timp, surprins de îndârjirea cu care nu doar pagina de Internet www…..zi.ro, dar şi alte astfel de site-uri îmi reproşează o grabă în deschiderea pentru public a zonei centrale a Râmnicului. Altfel spus şi oricât de aberant ar suna, sunt acuzat că am pus capăt, cât de repede mi-a stat în putinţă, haosului care a domnit în centrul Râmnicului în ultimii doi ani şi jumătate!

La acest moment, zona centrală a municipiului a dovedit că reintră cu succes în viaţa comunităţii locale prin găzduirea, doar în ultima lună, a unor evenimente publice majore (concertul inaugural, Ziua Mondială a Educaţiei, Zilele Recoltei). Prezenţa a mii de participanţi la aceste manifestări este cea mai bună replică la toate absurdităţile vehiculate de unii a căror grijă pentru Râmnic se manifestă, bolnav, prin dorul pentru şantierul care sluţit zona centrală atât de mult timp.

Articol fabricat şi dirijat politic în perspectiva scrutinului apropiat din comuna Vlădeşti

Site-ul www……net îşi continuă, nestingherit de logică sau bun-simţ, demersul solitar în a crea asocieri dintre cele mai bizare între persoana mea şi diferite obiective imobiliare care, iată, depăşesc de această dată graniţele municipiului şi se mută în comuna vecină, Vlădeşti. Astfel, sunt acuzat că aş fi  ”ochit” suprafaţa de teren pe care s-a aflat fosta Staţie de Asfalt a municipiului, faţă de care aş nutri interese neonorabile.

Semnatarul acestui material, ascuns curajos sub titulatura ”admin”, uită însă să menţioneze că desfiinţarea (şi nu mutarea!) Staţiei de Asfalt s-a făcut – aşa cum am declarat în repetate rânduri – din cauza preţurilor ridicate care rezultau la fabricarea acestui material, respectiv cu 60% mai mari decât cele disponibile pe piaţă. O altă omisiune este şi aceea legată de faptul că terenul pe care a funcţionat staţia aparţine de Vlădeşti – Staţia de Asfalt fiind doar chiriaşă! – iar destinaţia ulterioară a imobilului o hotărâşte numai Consiliul Local al acestei comune. Nu uită însă să asocieze toate aceste acuze aduse mie cu susţinerea declarată pentru candidatul PSD la alegerile parţiale ce urmează să se deruleze aici, în speranţa, deşartă, a unei influenţări a electoratului.

Materialul postat pe site-ul www…….net se dovedeşte astfel a fi doar un ”fake news” local, neinspirat şi lipsit de inteligenţă, fabricat şi dirijat politic în perspectiva scrutinului apropiat din comuna Vlădeşti.

 

Mircia Gutău,

Primar

 

2 Responses to Primarul Mircia Gutau denunta PIGMEII din presa valceana!

 1. Tataie

  Domnul primar,pana si in gradina cu flori mai sunt ciulini.Pai presari de duzina sunt in toata media,dar eu pun o singura intrebar:Ce au facut in viata lor ADMINI astia cu pixul si tastatura pline de otrava?

   
 2. X

  Am si eu cateva intrebari: de ce au inceput lucrarile de construire a unei cladiri in unicul spatiu verde aflat la km 0 al orasului la putin timp dupa ce Gutau a fost ales primar?
  Cum de s-a putut ca acest spatiu verde sa fie pastrat in mandatul anterior (e vorba de spatiul de langa Olanesti aflat peste drum de notariatul sotiei lui Gutau) si acum nu se mai poate?
  De ce a trebuit sa fie sufocat acest oras de betoane si de limitatoare de viteza? Cum crede Gutau ca se simte un pacient dintr-o ambulanta care trece peste aceste limitatoare si cum ar trebui sa circule ambulanta in aceste conditii?

   

Leave a Response