Tache Lovin conduce ALDE Valcea in stil dictatorial?!

duminică, 15 octombrie 2017

Tache Lovin conduce ALDE Valcea in stil dictatorial?! Ultima isprava a lui Lovin: excluderea din partid a consilierului local, Eduard Varlan si propulsarea unui anonim in Consiliul Local Ramnicu Valcea. Nea Tache a trecut pe persoana fizica partidul si face ce-l taie capul, fiind aplaudat constant de o sleahta de yesemeni penibili?! Membrii ALDE Valcea isi merita soarta daca ii permit unui astfel de personaj sa conducă organizatia(sa nu uitam cum a ajuns sa preia conducerea filialei si cum i-a injunghiat pe la spate - in sens metaforic - pe cei care l-au propulsat politic!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments on “Tache Lovin conduce ALDE Valcea in stil dictatorial?!”

  1. Adevarat , acest zoaie face numai nefacute. A eliminat din partid toata pleiada de oameni pentru a veni el cu fel de fel de decoruri , necalificati , tinichigii , maturatori sau adolescentini inca imaturi.
    Era previzibil ca se va intimpla asa dupa felul in care a inceput epurarea partidului , dindu-i afara pe toti conservatorii mai putin pe cei fara cap si slugarnici. Din aceasta categorie face parte si micul lingau care va fi propulsat in CL Ramnicu Valcea. De unde urla din toti rarunchii ca nu va promova prosti se pare ca numai de aceasta categorie are parte. Cine se incurca cu tache care toata viata a lucrat numai cu palamida si scaietii si a pacalit boschetii.
    Faceti un bilant a celor care ii stau in preajma si o sa constatati ca nu sint de doamne ajuta ci doar ii ridica osanale zoitului. Sa te bazezi pe oameni care scriu cu o litera de mina si una de tipar , este o mare realizare.
    Alegerile locale partiale de la Vladesti o sa-i arate adevarata fata a lui zoaie tache , care infrint fiind iar tinichigiul neluind mai mult de zece voturi va fac bale asa cum numai el stie. Ce nu intelege matusalem zoit este ca bucuria nebunului nu rezolva si problemele comunitatilor. Unde ii sint promisiunile din campania electorala ale bositului? Nimic nu a facut pentru ca nimic este. Grav este ca s-a inconjurat tot de nimeni in sate si comune. Cei care sint de doamne ajuta in partid nu sint creatia lui si il vor parasi imediat ce burebistanul va calca in strachini. Ce nu intelege zoaie tache este ca , nu este stapinul membrilor de partid , este doar un conducator de conjunctura. Amin.

  2. buna seara
    am trait sa o vad si pe asta,Lovin sef la Alde,este visul sau de o viata,a uitat cand era...(sluja)raposatului Calea,acum taie si spunzura ,elimina oameni care au muncit sa poata apuca si el o pensie de parlamentar....speram ca in 2020 sa incheie in viata acest mandat de deputat...sa nu urmeze drumul raposatului Vladoiu...
    Nea Lovin,incerca sa nu uiti de unde ai plecat...oameni te vor uita repede,dupa ce te vor conduce la groapa....

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe