Arestat după ce a lovit-o pe mătuşa sa de 88 de ani cu toporul în cap

marți, 26 septembrie 2017

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat, astăzi, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru tentativă de omor. Potrivit procurorilor, Burghie Cristian și-a lovit mătușa de 88 ani cu toporul în cap.

Faţă de bărbat s-a dispus, luni, 25 septembrie, reţinerea lui Burghie Cristian şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Astăzi, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2017, în timp ce se afla la locuinţa persoanei vătămate C.E., în vârstă de 88 ani, mătuşa sa, cu care inculpatul locuieşte de mai mulţi ani, pe fondul consumului de alcool, a atacat-o pe aceasta cu un topor, aplicându-i o lovitură în zona occipitală, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat 7 – 9 zile de îngrijiri medicale. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. (gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe