Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, vrea sa distruga PSD, atacandu-i liderii! ȚINTA ESTE PSD, ȚINTA ESTE ROMÂNIA!

sâmbătă, 23 septembrie 2017

ȚINTA ESTE PSD, ȚINTA ESTE ROMÂNIA!

"Și în plan local, dar și în plan național, PSD rămâne cea mai importantă forță politică românească. Partidul nostru a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, însă acum ne aflăm în fața unor încercări teribile.

Este evident că se încearcă cu orice preț scindarea partidului, iar în acest fel construcția guvernamentală și programul de guvernare să fie compromise.

Am mai spus-o și o mai spun încă o dată: "Dacă PSD pică, România pică!". Spun asta pentru că odată cu eliminarea PSD-ului se pune punct și programului de guvernare.

Este evident că pentru a distruge un partid trebuie să îi distrugi liderii, iar primul pas este să-i transformi în ținte, așa cum se întâmplă, din păcate, cu președintele nostru Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a pus în aplicare strategia datorită căreia PSD este astăzi la guvernare și guvernează în interesul românilor, în interesul României. Tocmai de aceea spun că "Dacă PSD pică, România pică!", iar asta trebuie să priceapă toți politicienii și toți competitorii de pe scena politică de astăzi.

În încheiere, tuturor celor care văd PSD pierdut, România pierdută, le dau o veste proastă.
Noi știm să ne ajutăm la greu, știm să fim uniți și să ne apărăm în primul rând țara, nu doar partidul.

În ceea ce privește Guvernul, membrii Guvernului și recentele chemări la "instituțiile statului", ei bine și cele două distinse doamne trebuie să beneficieze de o abordare legală, corectă și de prezumția de nevinovăție! Guvernul trebuie să continue aplicarea măsurilor din programul pe care românii l-au votat." - Constantin Rădulescu, Președinte PSD Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe