Primarul Mircia Gutau: Râmnicu Valcea va deveni un oras mai frumos, mai civilizat, mai modern!

duminică, 17 septembrie 2017

 

În primul rând vreau să vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o in urmă cu un an, când am avut onoarea de a primi, prin votul Dumneavoastră, pentru a treia oară, demnitatea de primar al acestui oraş minunat. În anul care a trecut am căutat, în fiecare zi, să nu vă dezămăgesc aşteptările şi să lucrez, aşa cum mi-aţi spus în atâtea rânduri - pe străzi, în audienţe, la evenimentele publice din oraş - spre mai binele comunităţii noastre. Am finalizat investiţii importante şi, mai ales, am pus bazele altora, ce urmează a se termina până la finele acestui mandat. Vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă in putinţă pentru ca în perioada următoare să aduc la îndeplinire toate promisiunile făcute in campania electorală din 2016, astfel încât tot ceea ce am discutat şi stabilit împreună să devină realitate, pentru un Râmnic mai frumos, mai civilizat, mai modern. Faptul că vă simt alături in toate deciziile importante pe care le iau imi dă puterea de a merge mai departe. Vă mulţumesc pentru susţinerea Dumneavoastră şi vă rog să imi fiţi alături şi in anii următori din acest mandat pe care il vreau plin de lucruri frumoase şi utile pentru Râmnicul nostru.

Al Dumneavoastră,

Mircia Gutău

Primarul municipiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments on “Primarul Mircia Gutau: Râmnicu Valcea va deveni un oras mai frumos, mai civilizat, mai modern!”

  1. IL APRECIEZ F.MULT PE DOMNULPRIMAR GUTAU, ATAT EU,CAT SI SOTUL MEU, PT TOT CEEA CE FACE PT ORASUL RM.VALCEA.SE VEDE CAT SUFLET PUNE, ESTE F.POPULAR,UN EXCELENT GOSPODAR,NU-MI ADUC AMINTE SA FI AVUT VREODATA RAMNICUL UN ASEMENEA PRIMAR.
    II DORIM MULTA SANATATE SI AVEM DEPLINA INCREDERE IN DANSUL, DESI INTUIESC CA NU ESTE USOR,DIN PACATE SUNT DESTUL DE MULTI CARCOTASI, CA SA NU SPUN DUSMANI.II DORIM PUTERE DE MUNCA SI MULT SUCCES!

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe