ANUNT FOARTE IMPORTANT! Puteti trimite Primariei soluții de fluidizare a traficului pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea pana vineri, 15 septembrie!

miercuri, 13 septembrie 2017

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 13 septembrie 2017, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea o conferință de presă comună a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și a Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier. Au fost prezenți Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea - domnul Mircia GUTĂU, Viceprimarul Municipiului Râmnicu Vâlcea – domnul Eusebiu VEȚELEANU, Șeful Serviciului Rutier Vâlcea - domnul Subcomisar de Poliție Florian IONIȚĂ, Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea – Comisar Șef Ion MATEI, Șeful Biroului Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea – comisar șef Ion DEACONU, inspectorul Biroului Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea – comisar Cosmin IANA.

Domnul Mircia GUTĂU împreună cu toți ceilalți factori de decizie prezenți au declarat că au luat toate măsurile necesare în vederea fluidizării traficului, apelându-se inclusiv la o firmă de specialitate, în vederea întocmirii unui studiu în acest sens.

Având în vedere faptul că soluția propusă de firma care a întocmit studiul de trafic nemulțumește locuitorii orașului nostru, Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, împreună cu reprezentanții Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea anunță toți cetățenii Râmnicului că începând de astăzi, 13 septembrie 2017 și până vineri, 15 septembrie 2017 inclusiv, pot trimite soluții de fluidizare a traficului pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea, la următoarele adrese și numere de telefon:

- adresa de e-mail a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea: [email protected];

- la numărul de telefon TELVERDE (gratuit): 0800.809.809;

- pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Vă informăm, de asemenea, că în data de sâmbătă, 16 septembrie 2017, o comisie tehnică formată din specialiști ai Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu specialiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier, vor analiza toate soluțiile venite de la cetățeni și vor proceda la o simulare a celor mai viabile dintre acestea.

Vă mulțumim și așteptăm propunerile dumneavoastră la adresele și numerele de telefon mai sus menționate!

 

BIROUL DE PRESĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “ANUNT FOARTE IMPORTANT! Puteti trimite Primariei soluții de fluidizare a traficului pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea pana vineri, 15 septembrie!”

  1. Începând cu anul 2000, au fost eliberate autorizații de construire în mod iresponsabil, cu evidența compromiterii viitorului orașului. S-au construit blocuri între blocuri, mansarde la ultimul etaj al unor blocuri. În loc să fie lărgite arterele de circulație existente, să fie dezvoltată rețeaua de parcări prin exproprieri cu plată, benzi întregi construite pentru circulația autovehiculelor au fost transformate în parcări. Această practică criminală continuă. În acest sens, vă propun să urmăriți efectele ridicării clădirii nu-știu-a-cui de la intrarea pe Magheru. Și asta în timp ce, potrivit datelor EUROSTAT, România are cele mai puține autovehicule la mia de locuitori din UE, Regiunea Sud-Vest vest fiind cea mai săracă, la acest capitol, dintre euroregiuni. Cauza ecestei situații, este indolența cu care noi, râmnicenii, am tratat rapacitatea edililor sau falsa lor preocupare pentru binele public, cum este cazul de față.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe