Şoferi sub influenţa alcoolului depistaţi în trafic de poliţişti

duminică, 3 septembrie 2017

 

În noaptea de 2 spre 3 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliţie Rurală Prundeni au oprit pentru control, pe Drumul Judeţean 678, pe raza comunei Olanu, un autoturism condus de F.Ş, de 50 de ani, din oraşul Mioveni, judeţul Argeş. Având în vederea că bărbatul în cauză emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în seara zilei de 2 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Staţiunii Voineasa  l-au depistat în trafic pe D.C.M, de 32 de ani, din comuna Oteşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional 7A, pe raza localităţii Voineasa, având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului”,  fapte prevăzute de  art. 336, alin. 1, din Codul penal.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe